Lypossage

Wat is Lypossage
Deze manuele massagetechniek is ontwikkeld door de Amerikaan Charles Wiltsie: een internationaal welbekende massagetherapeut en -trainer.De intensieve handgrepen van deze massage hebben een directe invloed op het bindweefsel, lymfe, bloedcirculatie en het stofwisselingsproces.

Wat doet Lypossage
De massage verwijdert het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel. De huid wordt strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen.

Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap komt heel erg in aanmerking voor een Lypossage™ behandeling. Het beste resultaat wordt verkregen na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer.

In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage™ geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.

Voor informatie of vragen over deze behandeling, of het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per email contact met mij  opnemen.